İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - İBB ŞEHİT SAVCI SELİM KİRAZ İLKOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi Bahçeşehir Kültür Merkezinde kutladık. Değerli öğrencilerimizin coşku ve heyecanla sunduğu etkinlikleri gururla izledik.Çocuklarımıza bu güzel bayramı armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ,saygı ve minnetle anıyoruz.

ÇANAKKALE ZAFERİ

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103.yıl dönümünü kutladık.Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u andık

Mrt

Okulumuza adı verilen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesini ziyaret ettik. Hakkı amcamızın ve Saadet teyzemizin ellerinden öpüp dualarını aldık.

Mrt

Başakşehir İtfaiye İstasyonunna gezi düzenledik.

Ock

Öğrencilerimizle ÇEDES Projesi kapsamında huzurevi ziyareti yaptık. Yaşlılarımızla sohbet edip şarkılar söyledik.

Ock

Öğrencilerimiz sıfır atık projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları okulumuz spor salonunda sergilediler.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını çok büyük bir coşku ve heyacanla kutladık. Küçükten büyüğe, her yaşa bu duyguyu yaşatan, bu coşkuyu heyecanı yaşamasına vesile olan, emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Mrt

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri eTwinning proje kapsamında öğrendikleri web2,0 araçlarını  İstiklal Marşı 'mıza uyguladılar.